Referans Bilgisi...
Bilgisayar Satış&Servis İnteraktif Cd Tasarımı Kartvizit Tasarımı Katalog Tasarımı Kurumsal Kimlik Logo Tasarımı Marka Tescili Web Sitesi Tasarımı
 
     
 
www.sem-mak.com
  Geri Dön geri dön Sayfa Basi referanslar
  Incele incelenme: 2175
 
 

SEM-MAK

            SEM-MAK Makina San. ve Tic. Ltd. Şti. 14/05/1985 tarihinde 16.000.000TL sermaye ile Emin Semercioğlu liderliğinde BOLU da kurulmuştur.2008 yılı itibariyle de sermayesi 3,000,000 YTL ye ulaşmıştır.
Sem-mak Makina İml San. ve Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü;
            Emin Semercioğlu 14/02/1949 BOLU doğumlu olup, Marmara Ünv. İşletme ve Muhasebe Bölümü mezunu, evli ve 3 çocuk sahibidir. 
            1992 den beri beyaz eşya yardımcı sanayi olarak faaliyetlerine devam etmektedir.Arçelik beyaz eşya ve Alarko kombi ürünlerinin metal aksamını yapmaktadır.
            Firmamızın METAL  kesme, sıvama, progrosiv kalıp imalatı, Bolu ve İstanbul da İMES
şubemizde üretilmektedir. UNIGRAPHICS ,MASTER CAM, GoELAN, Programları kullanılmaktadır.                                                      
SEM-MAK Ltd Şti Etek Kesme ve Bükme makinesi imalatını gerçekleştirmekte olup şu ana kadar çoğu Beyaz Eşya Sanayide çalışan makinesi bulunmaktadır.Yurt dışında da Mısır ve bazı ülkelerde bu makine satışı ve servisi verilmektedir. SEM-MAK Ltd Şti nde Kalıp bölümünde 40 İmalat bölümünde 171 personel çalışmaktadır. Yurtdışı satışlarımız Yunanistan ve Mısır ülkelerine gerçekleşmektedir.
            Devamlı gelişmeyi hedef alan Sem-mak vizyonunu yardımcı sanayi konumunda liderliğini sürdürmek, koşulsuz müşteri memnuniyetini kalite ile birleştirerek sıfır hata hedefi ile minimum maliyet ve maksimum verimlilikle, zamanında üretim temel ve kalıcı amacı olarak belirlemiştir.
            Misyonumuz ise; şirket vizyonuna ulaşacak insan kaynakları bularak verimli çalışma ortamında çalışanlarında katkısıyla müşteri memnuniyetini sürekli kılmaktır.

 
 
  Firma: SEM-MAK Makina San. ve Tic. Ltd. Şti.
Kampanyalar
  Kampanyalar www.sem-mak.com
  SEM-MAK Makina San. ve Tic. Ltd. Şti.  
 
önceki (13/28) sonraki
Web Sitesi Tasarımı” kategorisindeki referanslari inceliyorsunuz.
  Sakarya Rehberim Firma Rehberi tüm referanslar Sayfa Basi sayfa basi Kampanya Ekle sizinle çalismak istiyorum