Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  Semercioğlu,”Benim kellemi yediler” www.boluweb.com | Paylas
19.5.2011 08:03:51
Semercioğlu,”Benim kellemi yediler”

 Play off şansını yitiren ve şuan kongreye hazırlanan Boluspor Kulübünde kulisler başladı.Başkan Semercioğlu ile sezon sonunu konuştuk.Kongre ile değerlendirmelerini aldık.Açıkçası bir şey sormamıza fırsat tanımadan Başkan Semercioğlu içini döktü.Morali bozuktu. Önümüzdeki sezon Başkanlık için dün yerel basında çıkan bazı haberlere rağmen henüz net bir karar vermediği belli oluyor.Belli ki biraz daha zamana ihtiyacı var konuşmalarından böyle anlaşılıyor. Semercioğlu konuşmasında,”Bugüne kadar benim kellemi yemek için uğraştılar. Çok şükür ki yediler. Bolu'da benim kellem yendi” dedi.

Semercioğlu konuşmasında şu noktalara değindi. Keşkelerinden bahsetti. Hem eleştirdi hem de ileriye yönelik ipuçları verdi.

Başarısızlığın faturası ile ilgili başkan kimi yerlere göndermelerde yapmadı değil Bakın Başkanın serzenişleri kime…

Bunun suçlusu Bolu kardeşim. Bolu'nun en önemli insanları. Ben iyi durumlarda telefonumdan tebrik almıyorum, kötüyken de geçmiş olsun diyen açıklama almıyorum. Boluspor bazı şeylerden zarar gördü. Bu iş performans ve yönetim işi.

Bu sezon için keşkeleriniz var mı?

Bu iş için güvendiğim bazı şeyler yanlışmış. Yani insanları daha önce farklı tanıyordum, şu anda farklı tanıyorum. İnsanları pırlanta gibi bakıyordum. Şimdi bazılarını farklı değerlendiriyorum.Bu işte ekip çok önemli.

Sportif direktör olmalı. Yani takımın yönetim haricindeki durumlarda takımın primine kadar tespiti bu profesyonellerin olmalı. Maç başı ödemeleri ne zaman olmalı, bunların hepsinin kararı oradan gelmeli.

Ay sonunda kongre var, kongre için neler düşünüyorsunuz?

Şu an toplantılarımı yapayım. Yeni bir oluşum içerisine girmek olabilir. Boluspor'un şu an biraz borcu var. Bu borcun iyi organize edilmesi lazım. Futbolcularımıza talip çıkabilir. Çıkarsa da bu futbolcuların değerinde satılması gerek. Benim düşüncemle gelecek olan idarecinin düşüncesi farklı olabilir. Mesela Ferhat Kiraz konusunda Necip Çarıkçı ile görüşlerimiz farklı. O para etmez diyor, ben eder diyorum.

Kulübün 1 milyon bankaya kredi borcu var. 5-6 yöneticinin imzası ile alındı bu kredi. 600 bin TL kendi şirketimin üzerinden kredi aldık. Ayrıca Boluspor için kendi şahsım olarakta kredi aldım. Bunların toplamı 2.2 milyon lira. Futbolcuların son maçlarının paraları da verilmedi. Onları çekle karşılamak lazım. 
Biz aslında bütçeyi denk tutmak için sezon başında transferlerde sıkı pazarlıklar yaptık. Bu transferleri ben, Nedret Yıldız, Nadi Okur, Tuncay Şengün, Dursun Kayman, Recep Aydoğanlı beraber gerçekleştirdik. Recep Aydoğanlıbeş toplantımızdan birine katıldı.Genelde onun dediği futbolcular geldi. Yani bize gönderdiği futbolcularla biz fiyat konuştuk. Transferde ne tek başına ben, ne de Recep Aydoğanlı tek sorumlu. Ama asıl tecrübeli Recep Aydoğanlı olduğu için genelde onun fikirleri uygulandı. Yani Aydoğanlı'nın dediği isimler ve hocanın dediği isimler alındı.

Tekrar kongreye dönersek…

Belediye Başkanıyla görüşmem lazım. Sadece ben değil, herkesin görüşmesi lazım. Belediye Başkanı şu an takımın içinde. Gerçekleri konuşacağım. Önemli bir fırsatı kaçırdık. Kaçırttırdılar yani. Ben kim olduğunu bilmiyorum. 7 tane maçı çözemiyorum. Bunun bir tanesi kaybetseydik, 3'ünden berabere kalsaydık, 3 de galibiyet getirseydik 12 puan yapıyor. 61 puana ulaşıyorduk. Bu yıl hiç kimse bu puana ulaşamadı. Bolu kendi kendine intihar ettirildi.

Futbolcularla son dönemde aranızda problem oldu mu?

Son toplantılarda futbolcularımla aramızda bir tartışma olmadı.Orada beyler yanlış anlamışlar. Ben orada fırça çektim. Orada, “Bugüne kadar hiç konuşmadım ama şu an da son derece sinirliyim. Ben iyi kalpliyim, hep sizlere güvendiğimi söyledim. Ama beş maçta 1-0 galipken bir tanesini berabere, bir tanesinde mağlup bitirip, kalan üç maçı alamadınız” dedim. Bu takımın B planı yok mu, sizler yapacaksınız bunu sizler“ diye konuştum. Bu sözlerime bozuldular. Ben olmasam Becikoğlu olsa çoktan döverdi bunları.

Recep Aydoğanlı'ya da zaten kızgınım. Bu takımı onun dediği gibi kurduk. Topu tüfeği hepsi yanlış. İstanbul'dan idarecilik olmaz. Uçakla falan maçlara yetişti ama öyle bir destek olmaz. Ben o nedenle sportif direktörlüğü öneriyorum. O adamın işi bu olacak kardeşim. Ben Nedret Yıldız'a da bunu anlattım. Eğer dediğimi yapsaydı hala burada olurdu.

Bugüne kadar şeref tribününe ailemden bir kişiyi oturtmadım. Gidin bakın taraftarın içinde oturdular. Böyle olduğu halde transferde benim oğlumun işe karıştığı söylendi. 
Boluspor büyük zarar gördü. Bu kadar büyük şansı bir daha kolay kolay yakalayamaz. Yemin ederim güzel fırsatlar yakaladık. Beni hep yalnız bıraktılar. Ben para toplamak için elimden ne geliyorsa onu yaptım. Bu yıl çok güçlü takımlar var ligde. Becikoğlu zamanındaki gibi değil şu anda. Çok farklı. En büyük tehlike futbol piyasasında 20-24 yaş aralığında topçu olacaksın ve 1 yıllık sözleşme yapmayacaksın. 22 yaş üzerindeki futbolcular para yapıyor.

Aydoğanlı, hangi işi verdiysem yaptı. Onun İstanbul'dan gazeteciyle konuşmasına kızdım. Ama burada aramızı bozular. Ben onun kendisini Başkan gibi görmesine kızıyorum. 
Bugüne kadar benim kellemi yemek için uğraştılar. Çok şükür ki yediler. Benim kellem yendi Bolu'da. Benim gibi iyi niyetli düşünen insan çok yok. Ben bir şey söylemiyorum. Herkes biliyor zaten.

Peki Başkanım Becikoğlu Bolu Gündem'e verdiği demeçte Kartal maçı öncesi bazı kişilerin kulübe gelerek futbolcularla bir takım görüşmeler yaptıklarını söyledi. Değişik imalarda bulundu. Bu konuda sizin bir bilginiz var mı?

Evet, maçtan bir gece önce geldiler bende oradaydım. Gelenler Recep Aydoğanlı ve abisi Bayram Ali Aydoğanlı geldiler Burak Akdiş ile görüştüler. Akdiş'in hafta içi babaannesi vefat etmişti.Belki başsağlığı dilemeye gelmişlerdir.Hocada oralardaydı.Ben kimsenin günahını almam böyle bir şeye de ihtimal vermem.Varsa Becikoğlu'nun bir bildiği çıksın söylesin.Benim bunlarla uğraşacak vaktim yok.

Bu haber 1845 defa incelenmistir. Paylas

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi