Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  Lafı söyleyene bakarım adam mı diye www.boluweb.com | Paylas
20.5.2011 09:19:43
Lafı söyleyene bakarım adam mı diye

 CHP Milletvekili Adayı Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın “Tanju'nun milletvekilliğini zül kabul ederim” sözüne sert cevap verdi. Özcan, belediye başkanının seçim süresince kendi boyunu aşan işlere girmemesi gerektiğini, işinin şehre hizmet etmek olduğunu vurgulayarak, “Ben önce lafa bakarım laf mı diye, sonra dönüp bir de söyleyene bakarım adam mı diye” dedi.

Haber: Mehmet Korkusuz

Tanju Özcan, Yılmaz'ı başka bir partinin milletvekili adayını destekte bulunması nedeniyle eleştirip, AK Partili yöneticilere seslenerek, “Niçin partilerinin Belediye Başkanı başka partinin milletvekili adayının seçilmemesi için mücadele ediyor, başka bir parti adayını seçtirmek için gayret gösteriyor ve 'Destek veriyorum' diyor. Bence en kısa zamanda bir doktora götürsünler, sıkı bir muayeneden geçirsinler” diye konuştu. 
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Tanju Özcan hakkında önceki gün çarpıcı açıklamalarda bulunmuş ve “Tanju'nun milletvekilliğini zül kabul ederim. Eğer 12 Haziran'da illaki muhalefetten bir milletvekili çıkması gerekiyorsa bu isim Tanju Özcan olmamalı” demişti. Başkan Yılmaz açıklamalarında ayrıca, CHP oylarını keseceği düşüncesiyle MHP'yi desteklediği yönündeki önceki açıklamalarının ise halen arkasında durduğunu belirtmişti.

“LAFA BAKARIM LAF MI DİYE, SONRA DÖNÜP BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE”
Başkan Yılmaz'ın CHP'li Özcan hakkında yaptığı bu çarpıcı açıklamalar dün CHP cephesinde geniş yankı buldu. CHP 1'inci Sıra Milletvekili Adayı Tanju Özcan yaptığı açıklamada, Başkan Yılmaz hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Özcan açıklamalarında, “Ben önce lafa bakarım laf mı diye, sonra dönüp bir de söyleyene bakarım adam mı diye. Bir belediye başkanı seçim sürecinde kendi boyunu aşan işlere girmeyecek. Belediye başkanının işi o şehre hizmet etmek. Belediye başkanı konuşacaksa, şehrin patates tarlasına dönen yollarını neden yaptırmadığını anlatsın. Başkan konuşacaksa, niçin 18'inci Madde uygulamasıyla insanları mağdur ettiğini anlatsın. Başkan konuşacaksa, neden çalışanlarının 7 ikramiyesini ödemediğini anlatsın. Başkan yapamadıklarını yıllardır niçin yapamadığını anlatsın. Başkan milyonlarca liralık Belediye kaynağının niçin temsil giderlerinde harcandığını anlatsın. Başkan niçin Bolu Belediyesi borcunun bütçesinin iki buçuk katına ulaştığını anlatsın. Önümüzdeki seçimde Belediye Başkanını ilgilendiren bir şey yok ki. Başkan açısından bakıldığında kim milletvekili olursa olsun. Seçilecek kişi Bolu'nun milletvekili olmayacak mı? Ben siyasete girerken, Alaaddin Yılmaz beni desteklerse, bana oy verirse milletvekili adayı olurum demedim ki? Binlerce CHP'li üye sandığa gitti ve beni birinci sıradan aday gösterdi. Alaaddin Yılmaz bana oy vermeyecekmiş, çok da önemli değil” ifadelerini kullandı.

“BAŞKAN YILMAZ'I DOKTORA GÖTÜRSÜNLER VE SIKI BİR MUAYENEDEN GEÇİRSİNLER”
Başkan Yılmaz'ın hakkında bu şekilde açıklamalarda bulunmasına anlam veremediğini dile getiren Özcan, şöyle devam etti: “Başkan Yılmaz'ın bu ifadeleri ne için yaptığı bana değil, AKP'li milletvekili adaylarına sorulmalı. AKP'li il başkanı, milletvekili adayları Yılmaz'ın açıklamalarına yanıt vermeli. Niçin partilerinin belediye başkanı başka partinin milletvekili adayının seçilmemesi için mücadele ediyor da, başka bir parti adayını seçtirmek için gayret gösteriyor ve “Destek veriyorum” diyor. Bence en kısa zamanda bir doktora götürsünler, sıkı bir muayeneden geçirsinler.”

Bu haber 2437 defa incelenmistir. Paylas

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi