Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  İftiralar karşısında el insaf diyoruz www.boluweb.com | Paylas
23.5.2011 09:01:46
İftiralar karşısında el insaf diyoruz

 AK Parti Milletvekili Adayı Fatih Metin, CHP Milletvekili Adayı Tanju Özcan'ın “AKP iktidarında Bolu'ya bir çivi dahi çakılmadı” şeklindeki söylemine ateş püskürdü. Metin, partisinin seçim broşürlerini göstererek yaptığı açıklamada, “İftiralar karşısında el insaf diyoruz. CHP ve MHP'nin broşürlerinde laf, AK Parti broşürlerinde icraat var” dedi. AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın ise Karacasu'da yaptığı konuşmada, belde sakinlerinin hemşerileri olan Murat Yapıcı'yı değil, AK Parti'yi desteklemeleri gerektiğini söyledi.

Karacasu Beldesi'nde yapılan seçim bürosunun açılışlarına İl Başkanı Ömer Sayın, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fatih Metin, Merkez İlçe Başkanı Erol Özak, Kadın Kolları Başkanı ve Gençlik Kolları üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. 
"Muhalefet hem eğri oturuyor, hem de eğri konuşuyor"
Açılışta konuşma yapan AK Parti Milletvekili Adayı Fatih Metin'in hedefinde CHP ve MHP vardı. CHP Milletvekili Adayı Tanju Özcan'ın “AKP iktidarında Bolu'ya bir çivi dahi çakılmadı” şeklindeki açıklamalarına yanıt veren Metin, “Çok güzel bir laf vardır, eğri oturalım doğru konuşalım diye. Bu muhalefet hem eğri oturuyor, hem de eğri konuşuyor. Biz hep doğru oturduk hep doğru konuştuk. Bunları neden söylüyorum derseniz, AK Parti Bolu'ya 1 çivi bile çakmadı yalanına, iftirasına artık el insaf diyoruz. Broşürümüzü bunları söyleyenlere göstermek istiyorum. Allahın izniyle kapı kapı gezerek teşkilatımız tarafından bu broşürler dağıtılacak. Bunlar laf broşürü değil, icraat broşürü. Vatandaşımız bakacak. Bir CHP ve MHP'nin broşürüne bakacak, birde AK Parti'nin broşürüne bakacak ve farkı görecek. Muhalefetin broşüründe laf görecek, bizimkinde ise icraat görecek. 2002'den bu yana Başbakanımızın önderliğinde ülkemize, Bolumuza elimizden geldiği kadar, gücümüzün yettiği kadar bu hizmetleri taşımaya çalıştık" şeklinde konuştu.
Karacasu'da yaptığı açıklamalarının sonrasında Sümer Mahallesi'nde partisinin seçim bürosu açılışına katılan Metin, burada yaptığı konuşmada Sümer Mahallesi sakinlerin tüm seçimlerde AK Parti'yi desteklediğini söyledi ve bölge halkına müjdeli açıklamada bulundu. Metin, “Laf değil hizmet ürettiğimizin göstergesi olarak Sümer Mahallesi, Tepecik Mahallesi ve Seyit Mahallesi'nin talebi olan liseyi patates pazarının olduğu yere önümüzdeki sene yapacağız” diye konuştu. 

“YAPICI'YI SEVİN AMA OYLARINIZI AK PARTİ'YE VERİN”


AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın ise, Karacasu Beldesi'nde seçmenlere yönelik yaptığı açıklamalarda MHP Adayı Murat Yapıcı'ya göndermelerde bulundu. Konuşmasında Yapıcı'nın Karacasu doğumlu olduğunu hatırlatan Sayın, Sayın Yapıcı'yı elbette bir insan olarak seviyoruz. Mesleğine saygımız var. Ancak doktorluk farklı bir şey; siyaset farklı bir şey. Siyaset iddialı bir alandır, siyaset hizmet alanıdır ve siyasette iktidar olmak gerekir. Karacasu halkının bu dönemde yeninden tekrar AK Parti'ye destek vereceğini umut ediyorum. Murat Yapıcı'yı çok sevmeye devam edin. Ama oylarınızı AK Parti'ye verin. Çünkü geçmiş 8 buçuk yılda olduğu gibi gelecekte de siyasetin tek adresi AK Partidir ve Ak Parti olmaya devam edecektir" dedi.

Bu haber 2037 defa incelenmistir. Paylas

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi