Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  “MİMAR MEHTAP İLE 14 KAZANACAK” www.boluweb.com | Paylas
18.2.2013 08:33:36
“MİMAR MEHTAP İLE 14 KAZANACAK”

 

CHP Bolu İl Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda CHP Basın Sözcüsü olan Mimar Mehtap Mısırlıoğlu, Cahit Çıngı'dan sonra Bolu Belediye Başkan aday adaylığını resmen açıkladı. Kültür Müdürlüğü Salonunda yapılan aday adaylığı açıklamasında izdiham yaşandı. Oturacak yer bulamayan CHP'lilerin büyük bir bölümü salona sığmazken, ayakta açıklamaları dinlemek zorunda kaldılar. Mısırlıoğlu, geçtiğimiz yıl hunharca işlenen cinayete kurban giden CHP'li İl Genel Meclisi üyesi Sebahattin Öztürk'ü de unutmayarak, Kültür Merkezi'nin girişine büyük bir pankart astırdı. Mısırlıoğlu ayrıca, geçtiğimiz hafta kalp krizi geçiren babası Mustafa Özcan'ı da yaptığı konuşmasında onurlandırdı. Mısırlıoğlu'nun duygu dolu sözleri salondaki birçok kişinin gözyaşı dökmesine de neden oldu.

 

CHP Belediye Başkan Aday adayları sayısı resmi olarak ikiye çıktı. Cahit Çıngı'nın aylar öne aday adaylığını açıklamasının ardından CHP Bolu İl Başkan Yardımcısı ve Basın sözcüsü Mehtap Mısırlıoğlu'da büyük bir katılımın olduğu Kültür Merkezi Salonundaki buluşmanın ardından Bolu Belediye Başkan aday adaylığını resmen açıkladı. Açıklama öncesi kürsüye ilk olarak çıkan CHP Merkez İlçe Başkanı Faruk İyigün, “12 Ekim 2012'de Cahit Çıngı'nın aday adaylığını açıklamasının ardından Mehtap Mısırlıoğlu'da aday adaylığını açıkladı. Şu anda demokrasi şöleni yaşıyoruz. 34 yıl sonra Bolu'dan bir Milletvekili çıkarmanın onurunu yaşarken şimdi de Bolu Belediye Başkanlığı'nın almanın gururunu şimdiden yaşamaya başladık. CHP olarak Bolu Belediyesi'ni alacak güçteyiz. Bolu halkı ağırbaşlı, uyumlu, saygılı, kavgadan, şiddetten uzak bir haktır. Alaaddin Yılmaz, Başbakan Erdoğan'ın üslubunu kendisine düstur edinmiştir. Amacı Bolu halkına hizmet değil yaptığı çalışmaların son örnekleriyle de görüldüğü gibi Bolu halkını terbiye etmektir. Bolu halkı böyle eziyetlere layık değildir. 2014 Mart'ında CHP bayrağını Bolu Belediyesine çekeceğimize yürekten inanıyorum” dedi.
Daha sonra CHP İl Başkanı Fügen Kara'da kürsüye gelerek, “CHP olarak Bolu Belediyesi'ni istiyoruz ve Bolu'ya bir daha dönmemek üzere şu anki başkanı göndermek istiyoruz” diye konuştu. Alkışlar eşliğinde kürsüye gelen CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, karşısında gördüğü muhteşem kalabalıktan dolayı etkilenerek, “Sudan çıkmış balığa döndüm” diyerek şunları söyledi: “Böyle bir kalabalık topluluğu görünce gerçekten şaşkınlığımı gizleyemedim. Hep başrolde ben olurum sanırdım ama bu görüntü öyle değil. Bu tablodan dolayı çok mutlu oldum. Ranttan yana değil halktan yana olan bir belediyeyi özlemişiz. Genç bir kadın adayının bende varım demesinden memnuniyet duydum. Hangi aday adayımızın programı varsa ben onların yanındayım. 30 Mart 2014 akşamı için sizden söz istiyorum. Belediye binası önünde o akşam kutlamaya var mısınız? Bir daha Bolu Belediyesi'ni geri vermemek için ve kazanmak içinde söz istiyorum. Bende size söz veriyorum aday adaylarımızın hep yanında olacağım” dedi.
AYAKTA ALKIŞLANDI
Bolu Belediyesi Başkan aday adaylığını açıklamak için alkışlar eşliğinde kürsüye gelen CHP'nin genç aday adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, yaptığı konuşmayla bütün davetlileri hem duygulandırdı hem de coşturdu. Konuşmasında Atatürk'e ve kadınlara yönelik vurgular, yaparak şunları söyledi: “ Bugün, küçük ama gönlü büyük şehrimizi, en önemli değerimizi, Bolu'muzu, hak ettiği gerçek kimliğine kavuşturmak için aday adaylığımı açıklıyorum. Bolu; özellikle son 9 yıldır plansız, programsız ve değersiz bir biçimde yönetilmeye çalışılıyor. Bugüne kadar, yıkıcı muhalefet yapma çabası içerisinde hiç olmadım. İyiye iyi demenin büyük bir erdem olduğunu biliyorum. Bugüne kadar Bolu için taş taş üstüne koyabilen herkese teşekkür ettim. Ama kötü yapılan işlere de dur demeyi bilecek kadar cesurum. 18. Madde uygulamaları yapılıp vatandaş mağdur edilirken, insanlarımız yüksek otopark ücretleri yüzünden arabasını kullanmak istemezken, mütevazi bir şehrimizi kasaba görüntüsüne bürünmüşken,Türkiye'nin en pahalı suyunu kullanırken, Teknik bir insan olarak; bir mimar, bir anne, sorumluluğunu bilen bir siyasetçi olarak bu şehri 24 saat yaşayan bir Bolulu olarak bu yanlışları görmemezlikten gelemedim. Hiç kimse ben den bu yanlışları görmezden gelmemi beklemesin” dedi.
MUSTAFA KEMAL İLE AYNI YAŞTAYIM
Yetki verin, destek verin, el verin, hep birlikte Bolu'muza sahip çıkalım. Gelin bu şehri, sizlerle birlikte yönetelim diyen Mısırlıoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ben bu zor görevin uzun mesailer gerektirdiğini biliyorum. Tıpkı; partimizin ve ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Bütün ümidim gençliktedir” diyerek omuzlarıma yüklediği sorumluluğun da farkındayım. Evet ben bir kadınım; 34 yaşındayım; Tam da, Çanakkale savaşında dünyaya meydan okuyan Mustafa Kemal ile aynı yaştayım. Üyesi olmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi'nde; değerli büyüklerim; Sayın Necdet Gören'in Sayın Yener Bandakçıoğlu'nun, Sayın Tanju Özcan'ın bu önemli görevlere talip oldukları zamanki yaştayım. Ülkemizin yarısı kadın. Ancak bugüne kadar, Bolu' da, kadınlar yalnızca seçme hakkını kullandı, ben; seçilme hakkımı kullanmak istiyorum. Hiç şüpheniz olmasın; Cepheye top mermisi taşıyan mübarek kadınların torunları olarak izinden yürüyen, ben; Mehtap Mısırlıoğlu; Bolu'yu aydınlık yarınlara taşımak istiyorum” diye konuştu.
NEDEN 14 KAZANACAK
Mısırlıoğlu, 14 Kazanacak derken; Bildiğiniz üzere Yerel Seçimler 2014 yılında yapılacak diyerek şu açıklamada bulundu: “Bolu'muzun plakası da 14; Bolu doğumlu olanın da, Bolu'da kazanan, Bolu'da harcayanın da; Kalbi Bolu için atanın da, hizmetini Bolu Belediyesi'nden alanın da, hepimizin ortak değeri 14, yani BOLU. İşte bu nedenle diyorum ki;
Bu seçimi; 14 Kazanacak; Bu seçimi; BOLU Kazanacak; Bu seçimi; Biz Kazanacağız; Bolu'nun yeni Belediye Başkanı Ben olacağım” dedi.

 
Bu haber 1638 defa incelenmistir. Paylas

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi