Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  Enkazdan SON DAKİKA www.boluweb.com | Paylas
28.3.2009 00:49:40
Enkazdan SON DAKİKA

Köylüler helikopterin enkazını buldu. Acı haberi tüm Türkiye'ye duyurdu. Yazıcıoğlu'nu kaybettik. İşte son bilgiler;

 

İNTERNETHABER

Bu haber sürekli güncellenmektedir...

23:51 Kaybettiğimiz BBP lideriMuhsin Yazıcıoğlu'nun cenaze töreniyle ilgili ilk açıklama ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu'ndan geldi. Yusuf Yazıcıoğlu, BBP liderinin cenaze töreninin Ankara'da yapılacağını söylerken defin işleminin de Başkent'te yapılacağı konusunun ağırlık kazandığını kaydetti.

23:42 BBP'ye başsağlığı ziyareti. MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, BBP Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Vural, yaklaşık bir saat kaldığı genel merkezden, herhangi bir açıklama yapmadan ayrıldı.

22:56 BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin enkazını ilk bulan köy korucuları Göksun ilçesine bağlı Kızılöz köyüne ulaştı. 

Enkaza ilk ulaşan köylüler, Kızılöz köyünde sağlık kontrolünden geçirildiler. Korucular, hava şartlarının çok kötü olduğunu belirterek, olay yerinde ve söz konusu güzergahta yoğun kar yağışı ve tipinin bulunduğunu belirttiler. 

Öte yandan, halen İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil, Kızılöz köyünde gelişmeleri takip ediyorlar. Köyde özel harekat timlerinin yoğun güvenlik önlemleri aldığı gözlenirken, askeri ekipler de görev yapıyor. 

22:00 BBP Yönetimi, Yazıcıoğlu'nun öldüğü haberine inanmak istemiyor. Resmi açıklama yapılmadan bu konudaki açıklamaları kabul etmediklerini söyleyen BBP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Destici, Genel Başkanları Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili şu ana kadar kesin bir açıklamanın kendilerine ulaşmadığını ifade etti.

21:00 BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne neden olan kazayla ilgili tartışmalar sürüyor. Kazayla ilgili ilk gün ihbarda bulunduklarını söyleyen bir korucu, ihmal tartışmalarını biraz daha alevlendirecek!

37 yaşındaki Selim Işık, kazadan hemen sonra enkazın bulunduğu yer ile ilgili olarak ihbarda bulunduklarını söyledi. Işık, “Üç gün önce biz o bölgeye gittik, kablo kokusu aldık. Tipi var diye korkup döndük. Söylediğimizde gidilseydi, o muhabir arkadaş kurtarılmış olurdu” dedi.

Ayrıntılar için TIKLAYIN

20:00: İçişleri Bakanı Beşir Atalay ile TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil, helikopterin enkazına ulaşmak isterken kar ve tipi engeliyle karşılaştı. Atalay ve beraberindekiler, Kızılöz köyündeki bir vatandaşın evinde misafir ediliyor.

19:30: CENAZE TÖRENİ NE ZAMAN? : Cenaze törenin pazar günü seçim olması nedeniyle pazartesi günü kaldırılması planlanıyor. Cenaze töreni de Sivas'da olacak diye bilgiler geliyor.

19:20 Haber kanallarının verdiği bilgiye göre sivil savunma ekipleri ile askeri ekipler enkaz alanına ulaştı. Yoğun yağış nedeniyle cenazelerin bu gece dağdan indirilmesi mümkün görünmüyor. Cenazelerin yarın sabah indirilmesi planlanıyor.

19:00
BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin enkazını arama çalışmasına katılan bir kişi donma tehlikesi geçirince tedavi altına alındı. 

18:30 Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu'nun da içinde olduğu helikopterin enkazının bulunmasıyla ilgili, ''Savcı arkadaşlar da olay yerine gidiyorlar ancak araçlarla ulaşım mümkün değil. Gerekli araştırmalar incelemeler yapılacak'' dedi.
Bu haber 1757 defa incelenmistir. Paylas

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi