Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  Bir masal gibi başladı, korku filmi gibi bitti www.boluweb.com | Paylas
3.4.2009 10:10:49
Bir masal gibi başladı, korku filmi gibi bitti

Mengenli Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem G. tam 30 gündür yakalanamazken, baba Süreyya Karabulut, “Kızımın Garipoğlu ailesinin bir sırrını öğrendiği için öldürüldüğünü düşünüyorum. Zaten günlüğünde de ‘Cem'in sırları...’ diye yazıp bırakmış. Bu sır, er ya da geç ortaya çıkacak” diye konuştu. Kızının Cem G. ile arkadaşlığını bilmediğini ifade eden Süreyya Karabulut, 'İlişkilerini bilseydim, izin verir miydim? Böyle bir ailenin çocuğuyla arkadaşlık yapmasına kesinlikle izin vermezdim. Engel olurdum. Bu cinayet organize, planlanmış bir iş. Mutlaka kızım bir sırlarını öğrendi. Bu cinayet aydınlanırsa ülkede çok kişinin canı yanar' dedi.

Öte yandan genç kızın cep telefonunun da şu an kayıp olduğunu öne süren Karabulut, ‘Polis, 'Cep telefonu savcılıkta' diyor. Savcılık ise 'Bizde yok' cevabını veriyor. Ben de şaşırdım kaldım. Ailenin sadece o akşama ait cep telefonu kayıtları ortaya çıksın, cinayet de aydınlanır. Ama kayıtlar ortaya çıkmıyor’ şeklinde tepki gösterdi.

8 AVUKAT SAVUNUYOR

Karabulut, sözlerini şöyle bitirdi: 'Kızımı kesip biçip çöpe attılar. Ayrıca cesedi Etiler'de bir çöp konteynırına atmanın nedeni nedir? Bir mesaj mı verilmek istendi? Karşımdaki aileyi tam 8 avukat savunuyor. Onların çoluğu çocuğu yok mu? Vicdanları hiç sızlamıyor mu? O akşam olayın gerçekleştiği eve hangi lüks arabalar içinde kimler gelmiş, ortaya çıksın.'

'Neden bekçiler, komşular sorguya çekilmedi? Anne ve baba çapraz sorguya alındı mı? Güvenlik kameralarının görüntüleri nerede? Savcı Cem'in anne ve babasının tutuklanmasını istiyor, ancak mahkeme niye tutuklamıyor? Okulda soruşturma başlatıldı mı? Dosya 'gizli' diye bana da açıklama yapılmıyor. 'Bekle' diyorlar.'

'Dağlardan İstanbul'a geldiğimde tüm kademelerden herkesle görüştüm. 70 milyonu kandırırsınız, ancak beni kandıramazsınız. Kızımın kemikleri sızlıyor ancak katiller yakalanmıyor. Bu işin peşini bırakmayacağım.'

8 YAŞINDA AŞÇI YAMAĞI OLDU

Baba Süreyya Karabulut, 35 yıl önce çıktı Kayabaşı'ndan. Tüm akrabaları gibi aşçılık öğrenecek İstanbul'un mutfağında geleceğini kuracaktı. 8 yaşında aşçı yamağı oldu. Hayat Hastanesi'nde başladı işe.

Okulunu sürdürürken, aşçılığını ilerletti. Bir yakının referansıyla İstanbul Valiliği'nde baş aşçı olarak görev aldı. 1991'de Tarabya'da kendisine ait bir restoran açtı. Karabulut'un en büyük hayali İstanbul'da bir ev almaktı. Fakat ev alamadan kısa bir süre sonra işi devrederek, Fener Rum Patrikhanesi'nde aşçı olarak işe başladı.

ADINI MÜNEVVER KOYDULAR

Fulya'da, mütevazı bir apartman dairesinde kiracı olarak yaşayan Süreyya Karabulut evlendikten sonra hayatının en büyük mutluluğunu 1991'de 7 Şubat akşamında yaşadı. O gece dünyalar güzeli bir kız çocuğu dünyaya geldi. Adını Münevver koydular. Bir yıl sonra da bir erkek çocukları oldu.

Süreyya Karabulut ile eşi Melahat Karabulut, birlikte çalışıp hayatla savaşlarını sürdürmeye devam edeceklerdi. Münevver ile kardeşi büyüyüp okul çağına geldiklerinde gidebilecekleri tek bir okul vardı. O da devlet okulu...

ANNE MS HASTALIĞINA YAKALANDI

Kendi yağlarında kavrulan Karabulut ailesinin mutluluğuna kısa bir süre sonra gölge düştü. Ailenin yükünü önemli ölçüde omuzlayan anne Melahat Karabulut'a MS hastalığı teşhisi konulunca aile ilk sarsıntıyı yaşadı. O güne kadar yaşadıkları hiçbir yokluk onları bu denli etkilememişti. İşte bu zorlu günlerde ailenin en büyük desteği Münevver Karabulut oldu.

Hayallerdeki gibi bir gelecek ancak Münevver'in okuyarak ulaşabileceği bir şeydi. Beşiktaş'taki Bingül Erdem Lisesi'nin çalışkan öğrencilerinden Münevver'in okuyabilmesi için ailesi hiçbir şeyi esirgemiyordu. Baba geçtiğimiz yıl kızını dil eğitimi almak için Kanada'ya göndermişti. Yaz okuluna giden Münevver dönüşte mükemmel bir İngilizce ile evine gelmişti.

CEM İLE TANIŞTI

Münevver'in okul ile ev arasında geçen hayatı geçtiğimiz yıl arkadaşlarıyla gittiği kafede gördüğü Cem Garipoğlu'nu tanımasıyla tamamen değişti. İlk bakışta aşık olan Münevver, Cem'i ailesiyle de tanıştırdı. Başka bu ilişkiye karşı olsalar da kızlarının mutlu olduğunu gördüklerinde onlar da artık onaylamıştı.

İlişkisi sorunsuz bir şekilde devam eden Münevver Karabulut, bundan birkaç gün önce “hayatımın aşkı dediği” Cem Garipoğlu'yla Etiler'de bir bara giderken içinde tarifsiz bir mutluluk vardı.

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Bara geldiklerinde kendisine bir sürpriz hazırlandığını tahmin ediyordu ama bunun ne olduğunu bilmiyordu. Cem Garipoğlu, barın sahipleriyle, “Cumartesi akşamı burada bir doğum günü partisi vermek istiyoruz. Yer ayırtabilir miyiz” dediğinde Karabulut'un içi kıpır kıpır oldu.

Cem'in yaptığı tek sürpriz bu değildi. Bundan çok kısa bir süre önce ders çıkışında Münevver'i özel arabasıyla alıp sinemaya izlemeye gitti, Çiftin en büyük hobisi birlikte müzik dinlemek ve sinema izlemekti.

FİLMDE KIZIN KAFASI KESİLİYORDU

O gün izledikleri film Sevgililer Günü Katliamı adını taşıyan, ilginç bir filmdi. Hastalıklı bir aşk öyküsünü işliyor ve filmde bir genç kızın kafası hunharca bir şekilde gövdesinden ayrılıyordu..

Dehşete düşen Münevver, iddiaya göre arkadaşlarına, “Biz romantik film diye gittik, vahşet filmi çıktı. Çok korktum” demişti.

Münevver, Salı günü okuldan çıktığında kapıda kendisini özel arabasıyla Cem Garipoğlu bekliyordu. Saat 17'de annesini arayıp, “Servisle gelmiyorum. Arkadaşlarla kafeye gidiyorum. Merak etmeyin” dedi. O gece çok güzel başlamıştı. İkili bir süre sonra Cem Garipoğlu'nun Bahçeşehir'de ailesinin kaldığı villaya gitti. Polisin daha sonra yaptığı olay yeri incelemesinin sonuçlarına göre Karabulut burada göğsüne ve karnına bıçak darbeleri aldı.

SEVGİLİLER GÜNÜ KATLİAMI

Karşı koymaya çalışınca da sağ baş parmağı ve işaret parmağı arasında derin kesikler oluştu. Yerde cansız bir şekilde yatan Karabulut'un başı tıpkı daha önce birlikte izledikleri “Sevgililer Günü Katliamı” adlı filmdeki gibi hunharca bir şekilde gövdesinden ayrılarak gitar kutusuna konuldu.

Gövdesi de bir bavulun içine konulduktan sonra korsan bir taksiyle Cumartesi günü sürpriz doğum günü partisinin yapılacağı barın bir arka sokağına getirilerek çöp konteynerine atıldı. Peri masallarındaki gibi bir düğünle dünya evine girmeyi hayal ederken sevdiğinin elinden gelen bu korkunç ölüm onun da, film gibi başlayan bir öykünün de sonu oldu.

OĞLUM, 'BABA MORALİM BOZUK' DEDİ

Genç kızın cesedinin bulunduğu gece gözaltına alınan işadamı Mehmet Nida Garipoğlu ile anne Tülay Garipoğlu, önce savcıya ardından da mahkemede hakime ifade verdi.

Baba Garipoğlu'nun ifadesinde “Olay günü dışarıdaydım. Oğlum beni aradı. ‘Baba kız arkadaşım ile kavga ettik. Moralim bozuk’ dedi. Ben daha sonra eve geldim. Evde kan izlerini gördüm. Oğluma bunun ne olduğunu sorunca bana ‘Kız arkadaşım buradaydı. Biraz tartıştık. Düşüp kafasını kanepeye vurdu. Kafası kanadı’ dedi” şeklinde konuştu.

Bu haber 180415 defa incelenmistir. Paylas

Kaynak:bolugundem

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi