Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  O malum avukat, yapılan çalışmaları engellemeye çalışıyor www.boluweb.com | Paylas
15.6.2009 09:25:43
O malum avukat, yapılan çalışmaları engellemeye çalışıyor


Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, pis su arıtma tesislerinde inceleme yaparken yaptığı açıklamada, CHP İl Başkanı Tanju Özcan'ı kastederek; “O malum avukat, Bolu'nun hizmetine yapılan çalışmaları engellemeye çalışıyor” dedi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, çalışmaları devam eden pis su arıtma tesisinin yapım aşamasını ve çalışmalarını yerinde incelemek için inşaat alanına gitti. Yılmaz, pis su arıtma tesisinde yaptığı açıklamada; “O malum avukat Bolu'nun hizmetine yapılan çalışmaları engellemeye çalışıyor, biz Bolu'nun hizmetkârıyız, gölge etmesinler onlardan başka bir şey istemiyorum” dedi. Gerçekleştirilen geziye, CHP Belediye Meclisi üyeleri katılmadı.

HALK GERÇEKLERİ BİLSE, O MALUM ŞAHSIN CANINA OKUR

Yılmaz, pis arıtma tesisi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bazıları Bolu için kellelerini koyuyor. Bazıları da Bolu'ya bir şey yapılmaması için kellesini koyuyor. Ama buna rağmen, Bolu halkından bu kadar tasvip görüyorsa bunun irdelenmesi lazım. Bolu halkı bu durumun böyle olduğunu bilse, o malum şahsın canına okur. Pis su arıtma tesisi uluslar arası bir proje. İslam Bankası ödüyor bu projenin giderlerini. Bolu'nun cebinden para çıkmıyor. Gelecekte de borçlanmıyor. Öyle bir proje bu” dedi.

KÖYE OPERASYON YAPTIM

Proje çalışma aşamasına geçtikten sonra konu ile ilgili CHP tarafından dava açıldığını belirten Yılmaz, açıklamasına şu sözlerle devam etti: “Müteahhit işe başladıktan sonra yapılan çalışmalar ile ilgili dava açıldı. İlk davayı Bolu'da açtılar. Hâkim beye gittim anlattım dedim ki; “Bolu bir pislikten kurtulacak, uluslararası bir proje bu, eğer bu projeyi bir kaçırırsak Bolu'nun bir daha böyle bir projeyi kazanması çok büyük vakit alır” dedim. Buradaki hâkim sağ olsun görevsizlik kararı verdi. Sonra Adapazarı İdari Mahkemeye başvurdu malum avukat. Gittim oradaki hâkimlerle görüştüm. Hiçbiri suratıma bakmadı.Bugüne kadar AK Parti adına açılan davalar hep aleyhte sonuçlandırılmıştır. Kararı verecek hâkimler olaya AK Parti olarak bakıyor, Bolu olarak bakmıyorlar. Bu durumun sonrasında köye operasyon yaptım. İnce ikna metotları geliştirdik, bu metotlarla ilgili çalışmalardan sonra, köy davadan geri çekildi.”

BELEDİYE BAŞKANI OLDUĞUM İÇİN HİÇ SEVİNÇLİ DEĞİLİM

Yılmaz açıklamasının sonunda, kendilerine en büyük desteğin Bolu halkından geldiğini belirterek; “Bu konudaki en büyük destek Bolu halkı. Ama şunu iyi bilsinler; Bolu halkının önünü tıkayanlar çok güzel laf edebilirler. Şuan gördüğünüz tesisi engellemek, çok güzel laf edilerek üstü örtülecek bir durum değildir. Onun için ben Belediye Başkanı olduğum için hiç sevinçli değilim. Çünkü ağır bir yük altına girdim. Ama Bolu Belediyesinin önünü tıkayacak insanların Bolu Belediye Başkanlığına seçilmemesi de beni mutlu ediyor. Hala laf üretmekle meşguller. Biz Bolu'nun hizmetkârı olmaya gönüllüyüz, yeter ki gölge olmasınlar” dedi.

 

Bu haber 948 defa incelenmistir. Paylas

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi