Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  CEM GARİBOĞLU YAKALANDI !!! www.boluweb.com | Paylas
17.9.2009 09:30:00
CEM GARİBOĞLU YAKALANDI !!!

Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu, bu sabaha karşı İstanbul Emniyet Müdrülüğü’ne teslim oldu.

Etiler'de öldürülen Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu, cinayetten 197 gün sonra yakalandı.

Zanlının, 17 Eylül 2009 saat 00.45 itibariyle İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde gözlem altına alındığı kaydedildi. Zanlının, ailesi tarafından avukatına teslim edildiği belirtildi ve Bahçelievler'de polise verildiği kaydedildi.İstanbul Valisi Güler, "Zanlıyı avukatı Bahçelievler'de teslim etti. Nerede saklandığına dair henüz bilgiler yok" dedi.

Cem Garipoğlu, doktor kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilecek.Konuyla ilgili açıklama, İstanbul Valisi ve Emniyet Müdürü tarafından yapıldı.

 

-ÇAPKIN: ARKADAŞLARIMI KUTLUYORUM-

İstanbul İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Başta İstanbul Valisi olmak üzere çalışma arkadaşlarımı kutluyorum. Faillerin yakalanması devletin görevidir. Olayın başından beri polis teşkilatı yoğun çalışmaya girişti. Kriz masası ve diğer birimlerle Türkiye'deki polis teşkilatında tedbirler alımıştı. Daha önce söylendiği gibi son bir haftada çember daraltılmıştı. Bunun sonucu da bugün şüpheli yakalanmıştır. Arkadaşlarım sorumluluklarını yerine getirdiler. Görev alan bütün arkadaşlarımı kutluyorum" dedi.

"Şüpheli yakalandı. Ailenin acısı dinmez elbette ama umarız belli miktarda hafifler" diyen Çapkın, "Pekçok ihbar olmuş, bazıları asılsız çıkmış, böyle olacağı düşünülmesine rağmen hepsi değerlendirilmiştir. Arkadaşlar her şeyi değerlendirerek bugüne gelliler.Basın olarak, olayı sıcak tutarak çözüme destek olduğunuzu düşünüyorum. Sizlere de teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Münevver Karabulut, 3 Mart 2009 tarihinde Beşiktaş'ın Etiler ilçesindeki bir çöp konteynırında, vücudu başından ayrılmış şekilde bulunmuştu.Katil zanlısı Cem Garipoğlu, o günden sonra aranmaya başlanmıştı.



 

-GÜLER: ZANLI GÖZALTINDA-

İstanbul Valisi Muammer Güler, 'Zanlı gözlem altında' dedi ve şöyle devam etti:"Cinayetle ilgili 165 ihbar değerlendirilmiştir.... Devlet sözünü yerine getirmiştir. Bundan sonrası yargının görevi. Türk adaletinden kimse kurtulamaz. Öncelikle konuyla ilgili sıkı takip ve özel yürütülen çalışmalar nedeniyle il emniyet müdürü ve arkadaşlarını kutluyorum. Celalattin Cerrah ve çalışma arkadaşlarını da kutluyorum" dedi.

Vali Güler, "Failin yakalanmasına yönelik İçişleri Bakanı ve Başbakan'ın da takipleri vardı. Zaman zaman bilgi aldılar. Gözaltına alındığı bilgisini onlara da verdik. Polisin yakalama, ele geçirme ve adliyeye çıkarma işi tamamlanmıştır. Bundan sonrası yargının" dedi.

-CİNAYET NEDENİ KISKANÇLIK-

Cem Garipoğlu gece yarısı Bahçelievler’de E-5 Karayolu’nda avukatı Aytekin Kaya ile buluştu. Avukat Kaya’nın verdiği bilgiye göre Cem Garipoğlu daha sonra Asayiş Şube’ye götürüldü. Kaya, “Asayiş şubede iyi karşılandı. Cem, ilk ifadesinde cinayeti kendisinin işlediğıini itiraf etti. Polise cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini söyledi” diye konuştu. Cem Garipoğlu’nun hafif sakallı ve saçları uzamış olduğu belirtildi. Avukat Kaya, “Cem babasının katil şüphelisi olarak tutuklanmasından son derece üzüntülüydü. Vicdan azabı çekiyordu. Bu nedenle gelip teslim oldu” dedi.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, yaptığı açıklamada, “Polisin sistemli çalışması, kendi çocuğunun katilini arar gibi araması ve basının yayınları Cem Garipoğlu’nun tesliminde etkili oldu” dedi.

Cem Garipoğlu’nun 197 gündür İstanbul’da gizlendiği ve hiç yurt dışına çıkmadığı belirtildi. Cinayetin işlendiği 3 Mart tarihinde izini kaybettiren Cem Garipoğlu’nun saklandığı yerler konusunda çeşitli spekülasyonlar yapılmış, Rusya’da, ABD’de hatta Ermenistan’da gizlendiği ileri sürülmüştü. Son olarak Cem Garipoğlu’nun Ermenistan’da yakalandığı da ileri sürülmüştü. Cem Garipoğlu’nun teslim olduğu haberini Münevver Karabulut’un ailesi gazetecilerden öğrendi.

CEM: BABAMA ÜZÜLDÜM !
Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun avukatı Alptekin Kaya, "Cem'in ilk sözleri, 'Babama çok üzüldüm. Onun bir ilgisi yok cinayetle ilgili olarak bilmediğiniz çok şey var.' oldu" dedi. Cem'in, tanınmamak için sakal bıraktığı dikkat çekti.

 

 

Foto Galeri İçin Tıklayınız

Bu haber 1793 defa incelenmistir. Paylas

Kaynak:haber3

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi