Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  Ben böyle bir beyanda bulunmadım www.boluweb.com | Paylas
26.6.2010 08:53:47
Ben böyle bir beyanda bulunmadım

TDH İl Temsilcisi Maksut Beykoz, önceki gün bir yerel gazetede çıkan ve TDH'nin CHP'ye katılacağı yönündeki beyanatıyla ilgili açıklama yaptı. Beykoz yaptığı açıklamada, “Ben böyle bir beyanda bulunmadım” dedi.

Türkiye Değişim Hareketi il teşkilatı olarak CHP'ye destek verecekleri yönündeki değerlendirmesiyle ilgili açıklama yapan il temsilcisi Maksut Beykoz, “Böyle bir haber yapılmış ama benim bu konuda hiçbir bilgim yok. Ben şuan Eskişehir'deyim. Benim böyle bir değerlendirmem olmadı. Benim hiçbir şeyden haberim yok. Kimseye herhangi bir destek verdiğimiz falan yok” dedi.

SİYASİ ADIMLARI DEĞERLENDİRECEĞİZ

Beykoz, son dönemde TDH'de yaşanan süreçle ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: “Bizim Ankara'da toplantımız var. Bütün il başkanlarının katılacağı bir toplantı düzenleyeceğiz. Bu toplantıya Bolu'dan benimle birlikte Merkez İlçe Başkanımız Nadir Gürkan Yetkin katılacak. Yapacağımız toplantıda siyasi hareketimizin içinde bulunduğu durumu ve bundan sonra atacağı siyasi adımları değerlendireceğiz. O toplantı gerçekleştikten sonra konuyla ilgili gerekli açıklamayı yapacağız.”

TEK BAŞINA DEĞERLENDİRME YAPMAM OLANAKSIZ

Teşkilat içinde yapılacak değişimlerin toplantılardan sonra karar verileceğini ifade eden Beykoz, “Bizim daha önce beyan ettiğimiz gibi teşkilat içinde hem genelde hem de yerelde bir araya gelerek bir karar vermeden, benim tek başıma şu partiyi destekliyoruz gibi bir değerlendirmemin olabilmesi olanaksız. Daha önce aldığımız karara uygun davranacağız. Toplantılarımızı gerçekleştireceğiz ve kararımızı vereceğiz” dedi.

SARIGÜL'LE GÖRÜŞTÜK

Mustafa Sarıgül'ün partileşmeme kararı ile ilgili açıklamalarını sürdüren Beykoz, “Mustafa Sarıgül'ün basına yansıyan ifadelerinin ardından kendisiyle bir görüşme yaptık. Yaptığımız görüşmede Sayın Sarıgül, Cumhuriyet Halk Partisi'ne katılıyorum, Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olacağım gibi bir beyan kullanmadım dedi. Ayrıca biz siyasi hareketimizi CHP çatısı altına toplayacağız diye bir ifade kullanmadım diyor. Sadece Sayın Kılıçdaroğlu ile başlayan süreçte CHP'ye bir şans tanıdığını ifade ettiğini ve CHP'nin yakalamış olduğu ivmeyi gözlemleyerek parti kurma kararını şimdilik ertelediklerini ifade ettiğini söyledi” diye konuştu.

AÇIKLAMA KENDİSİNİ BAĞLAR

TDH Karadeniz Sorumlusu Ömer Adıgüzel'in, Sarıgül'ün partileşmeyeceğiz açıklamasından sonra Sarıgül hakkında hukuki işlem başlatacağını ifade etmesini Beykoz şu şekilde değerlendirdi: “Arkadaşımızın yapmış olduğu açıklama kendisini bağlar. Bu değerli arkadaşımız il başkanlık görevine geçeli daha iki ay oldu. İki ay önce sadece Karadeniz sorumlusu olarak görev yapıyordu. Arkadaşımız daha önceden CHP'de il başkanlığı yapmış. Başka oluşumların içinde de yer almış ve en son bize geldi. Fakat bu arkadaşımızın bir dünya para harcadık. Bunun hesabını kime soracağız açıklamasına anlam veremiyorum. Arkadaşımız ne parası harcamış anlamıyorum.”

YALAN SÖYLÜYOR

Beykoz açıklamasının sonunda, “Bu arkadaşımız sadece bölge sorumluluğu yaptı İl başkanlığı yapmadı ki cebinden para harcasın. Yalan söylüyor. Yapacağımız toplantıda bu arkadaşımız da olacak. Yaptığımız son toplantıda var olan siyasi hareketimizi en çok engelleyen siyasi partinin CHP olduğu ifade edildi. Bizim bütün bunlar konuşulurken ortaya çıkartılan bu haberler doğru değil. Bütün hepsi senaryo. Bence bizim siyasi hareketimizi bitirmeye çalışan kişiler ve kurumlar farklı. Cevap bekleyen sorular var. Sarıgül bir gecede neden böyle bir şeye karar verdi. Neler değişti. Bu durumları yapacağımız toplantıda değerlendireceğiz ve karar vereceğiz. Verdiğimiz kararı da kamuoyu ile paylaşacağız” şeklinde konuştu.

HERHANGİ BİR PARTİYE KATILMA, BİR PARTİYİ DESTEKLEME GİBİ BİR DÜŞÜNCEMİZ YOK

TDH İlçe Temsilcisi Nadir Gürkan Yetkin gelişen süreçle ilgili gazetemize yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Türkiye Değişim Hareketi olarak siyasi hareketimizi sonlandırmış değiliz. TDH şuan tüm teşkilatları ile hala görevine devam ediyor. Evet, siyasi partileşme sürecindeydik, şuanda Genel Başkan bu şekilde karar almış olabilir. Bu kararına saygı duyarız. Bu noktada söylenecek başka bir şey yok. Ama TDH dağılacaktır şeklinde bir durum şuan için söz konusu değil. İl başkanları toplantısına ben de katılacağım. Bu toplantının dışında her teşkilat kendi içlerinde bir toplantı yapacak ve karar verecek. Ama şuanki durumda bu toplantılar ve kararlar alınmamışken, bizim herhangi bir partiye katılma bir partiyi destekleme gibi bir düşüncemiz yok. Yaptığımız toplantıda evet bu karara uyalım şeklinde ortak bir karar çıkarsa, ortak paydada bulaşabilirsek bu durumu da muhakkak basın mensuplarıyla paylaşırız.”

DAVETTE BULUNAN SİYASİ PARTİLERDE SİYASET YAPMAYA ÇALIŞSAYDIM YA DA DÜŞÜNSEYDİM ZATEN O PARTİLERDE OLURDUM

Muhabirimizin sorduğu “Siyasi partilerin davetleri hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusunu Yetkin şu şekilde cevaplandırdı: “Siyasi partilerden bizim hareketimize yönelik bu tip tekliflerin gelmiş olması çok normal. Çünkü biz 1 yıldır çalışma yapıyoruz. Sadece Bolu merkezden bahsedersek teşkilatımıza kayıtlı 300 üyemiz var. Bütün kayıtlar halen benim elimde saklı duruyor. Otomatikman bütün bunların hepsi birer siyasi güçtür. Biz blok olarak hareket etmeye devam edersek elimizde bulundurduğumuz sayı her siyasi partiye cazip gelir. Benim bu konudaki görüşüm bize davette bulunan siyasi partilerde siyaset yapmaya çalışsaydım ya da düşünseydim zaten o partilerde olurdum.”

Bu haber 1406 defa incelenmistir. Paylas

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi