Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  “Hizmetin ve siyasetin adresi AK Parti’dir” www.boluweb.com | Paylas
16.3.2011 08:28:06
“Hizmetin ve siyasetin adresi AK Parti’dir”

 AK Parti’de dün gerçekleşen aday adayı tanıtım töreninde Zeki Şimşek, Yakup Evirgen ve Uğur Salih Uçar milletvekili aday adaylıklarını açıkladılar. Törende açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, partilerindeki rekor düzeydeki aday adaylık başvurusunu, “Hizmetin ve siyasetin adresi AK Parti’dir” sözleriyle değerlendirdi.

AK Parti’de milletvekili aday adayı sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Dün parti binasında düzenlenen törenle üç milletvekili aday adayı daha kamuoyuna tanıtıldı. Zeki Şimşek, Yakup Evirgen ve Uğur Salih Uçar için düzenlenen tanıtım törenine daha önce milletvekilliği aday adaylıklarını açıklayan Fehmi Küpçü ve İsmail Altıntaş’ın yanı sıra Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, partili İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partili vatandaşlar katıldı. 
Aday adaylarından Zeki Şimşek; sosyal siyaset, çalışma hayatı, sendikacılık, eğitim ve kamu yönetimine ilgi duyduğunu belirterek, Ankara bürokrasisi ile sıkı ilişkileri ve güçlü bağı olan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın çağrısı üzerine milletvekili aday adayı olduğunu ifade etti.

Bir diğer milletvekili aday adayı Türk Silahlı Kuvvetleri’nden Emekli Binbaşı Yakup Evirgen ise, savunma sanayide bugüne kadar pek çok uzman bulunduğunu söyleyerek, kendisinin savunma ekonomisi uzmanı olarak bir ilk olduğunu belirtti.

Törende açıklamada bulunan ve milletvekili aday adaylığı açıklamasında bulunan Uğur Salih Uçar ise, Ankara bürokrasisinden geldiğini ve önceki dönemlerde Bakan Ali Babacan’ın danışmanlığını yaptığını söyledi.

“ADAYLARIMIZ SEÇMENLERİMİZDEN GEREKEN İLGİYİ GÖRECEKLERDİR”
Aday tanıtımları sonrası açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın ise, aday adayı sayısında her geçen gün yaşanan artıştan duyduğu memnuniyeti şöyle ifade etti: “Görüldüğü üzere insan olarak çok değerli ve mesleki seviye itibariyle yüksek seviyede aday adaylarının AK Parti’ye yoğun bir ilgi gösterdiklerini görüyoruz. AK Parti’ye olan bu rağbetin sebebi, elbette ki hizmetin ve siyasetin adresinin AK Parti olduğunun en önemli göstergesidir. Bu nedenle il başkanı olarak çok mutlu ve çok gururluyum. İnşallah seçmenlerimizde 12 Haziran’da bu çok kaliteli aday adaylarımızın içinden çıkacak adaylara gereken ilgiyi göstereceklerdir.”

“KEŞKE MİLLETVEKİLİ KONTENJANIMIZ 30 OLSAYDI”
Aday adaylık törenlerinin AK Parti İl Teşkilatı çatısı altında sıradan hale geldiğini ifade eden Sayın, “Elbette ki her işin iyisi, o işin ehli tarafından yapılır. Yeteneksiz insanlardan iyi işler çıkmaz. Bu dönemde öyle yetenekli aday adaylarımız var ki, inşallah bu arkadaşlarımızın içinden adaylarımız çıkacak. Keşke Bolu’nun milletvekili kontenjanı 30 olsaydı da tüm aday adaylarımızı milletvekili olarak görmüş olsaydık. Ne yazık ki bu kadar aday adayımız içinden sadece üçünü aday yapacak imkanımız var. Bu bir taraftan şanssızlık gibi görünse de netice itibariyle bu kaliteli insanların içinden çıkacak adaylarımız kaliteli adaylar olacaktır. Kim daha hayırlı hizmet yapabilecekse Allah bu görevi ona nasip etsin. Belirlenecek adaylarımıza Allah en hayırlı hizmetleri yapabilmeyi nasip etsin” dedi.

Açıklamaların ardından Ömer Sayın İl Başkanlığındaki AK Parti Milletvekili Aday Adayları objektiflere poz verdiler. 

Bu haber 1358 defa incelenmistir. Paylas

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi