Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  MHP Bolu Gündem'de www.boluweb.com | Paylas
6.4.2011 08:26:16
MHP Bolu Gündem'de

 MHP İl ve İlçe Yönetimleri ile partinin milletvekili aday adayları Murat Yapıcı ve Mehmet Faruk Yazgan Bolu Gündem Gazetesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Sabri Şatıroğlu, seçim sürecinde yürütecekleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Sabri Şatıroğlu, Merkez İlçe Başkanı Kemal Koç, Milletvekili Aday Adayları Murat Yapıcı, Mehmet Faruk Yazgan ve partinin il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Bolu Gündem Gazetesi'ni ziyaret etti. Ziyarette gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Süha Alparslan ve haber merkezi çalışanlarıyla bir araya gelen partililer, seçim sürecinde gerçekleştirilecek çalışmaları anlattı.

“KIRSAL ALANDA BÜYÜK EKONOMİK SORUNLAR VAR”
Ziyarette açıklamalarda bulunan Şatıroğlu, seçim çalışmalarını milletvekili aday adaylarıyla birlikte aralıksız olarak sürdürdüklerini belirterek, ilçe ziyaretlerini tamamladıklarını söyledi. Gerçekleştirdikleri ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya geldiklerini dile getiren Şatıroğlu, “Gittiğimiz her yerde hayvancılıkla, tarımla uğraşan insanların geldiği kötü koşulları gözlemledik. Köylümüzün artık yetiştirdiği ürünler para etmiyor, hayvancılık adeta durma noktasına gelmiş. İlçelerimizde genç nüfus oranı hızla düşüşte. Gençler işsizlik nedeniyle dışarıya göç etmek zorunda kalıyorlar” dedi. 
Kırsal bölgelerde ekonominin iyileştirilmesi konusunda acil çalışmaların gerçekleştirilmesini vurgulayan Şatıroğlu, MHP'nin kırsalda kalkınmayı sağlayacak önemli projelerinin olduğunu kaydetti.

DEVLET BAHÇELİ'NİN BOLU'YA GELMESİ GÜNDEMDE
Açıklamalarının devamında mevcut seçim çalışmalarının ilerleyen günlerde daha da hız kazanacağını söyleyen Şatıroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin seçime yakın tarihlerde Bolu'ya gelmesinin gündemde olduğunu belirtti. Şatıroğlu, “Genel Başkanımızın Bolulularla bir araya gelmesini çok arzuluyoruz. Parti politikalarımızı genel başkanımızın kendisinin anlatmasının seçimde partimizi daha da avantajlı konuma getireceğine inanıyorum” diye konuştu. 
Şatıroğlu'nun açıklamalarının sonrasında MHP hakkındaki baraj tartışmalarını değerlendiren Yapıcı ve Yazgan, MHP'nin baraj sorununun olmadığını ve bugün seçim MHP'nin Bolu'dan milletvekilleri çıkarabilecek güçte olduğunu söylediler.

“ASGARİ ÜCRETTEN VERGİ ALINMAYACAK”
Partisinin iktidara gelmesi halinde çalışanlara yönelik oluşturduğu projeleri hakkında açıklamada bulunan Yapıcı, asgari ücrette düzenlemeye gitmeyi hedeflediklerini belirtti. Yapıcı, “Asgari ücretten vergi alınmayacak, bütün çalışanların gelirlerini asgari ücret kadar kısmı vergi dışı bırakılacaktır. Sözleşmeli, geçici taşeron elemanı 4/B'li, 4/C'li, vekil ve benzeri adlar altında istihdam edilenlerin tamamının kadrolu istihdamı sağlanacaktır. Öğretmenlere, araştırma görevlilerine, okutmanlara ve diğer öğretim yardımcılarına her ay yaklaşık 310 TL “araştırma-geliştirme tazminatı” verilecektir” diye konuştu.

YAZGAN, ANAYASA TARTIŞMALARINA DEĞİNDİ
Ziyarette yeni anayasa tartışmalarına ilişkin açıklamada bulunan Yazgan ise, “Toplumsal uzlaşmayı sağlayarak, aynı milletin ferdi olmaktan gurur duyan, ayrışmayı değil, bütünleşmeyi isteyen vatandaşlarımızın huzur içinde yaşamasını sağlayacak bir anayasal düzenleme yapılacaktır” ifadelerini kullandı.
Açıklamaların ardından MHP'li siyasiler objektiflerimize poz vererek gazeteden ayrıldılar.

 

Bu haber 2469 defa incelenmistir. Paylas

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi