Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  CHP Milletvekili Adayı Tanju Özcan: “Milletvekilliğini en çok hak eden benim” www.boluweb.com | Paylas
4.5.2011 08:09:54
CHP Milletvekili Adayı Tanju Özcan: “Milletvekilliğini en çok hak eden benim”

 Seçim çalışmalarını il merkezinde ve ilçelerde aralıksız olarak sürdürdüklerini belirten CHP 1'inci Sıra Bolu Milletvekili Adayı Tanju Özcan, kendisini en çok çalışan milletvekili adayı olarak nitelendirdi. Özcan, “Eğer bu işler çalışmayla orantılıysa iddia ediyorum tüm partilerin adayları arasında Bolu'yu Ankara'da temsil etmeyi en çok hak eden benim” dedi.

CHP 1'inci Sıra Bolu Milletvekili Adayı Tanju Özcan, partisinin ve kendisinin seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. 29 Mart 2009 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Bolu Belediye Başkanı olarak seçim meydanlarına indiği tarihten bu yana çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğünü ifade eden Özcan, milletvekili adayı olarak gerçekleştirilecek çalışmaların iki aya sığdırılamayacağını söyledi.

“TÜM MİLLETVEKİLİ ADAYLARIN TOPLAMINDAN FAZLA ÇALIŞTIM”

Açıklamalarında, Gerede ve Dörtdivan dışındaki ilçeleri adaylığının kesinleştiği ön seçimden bu yana 4 defa ziyaret ettiğini dile getiren Özcan, önümüzdeki günlerde de Gerede ve Dörtdivan ilçelerinde çalışmalara ağırlık vereceğini belirtti. İlçe ziyaretlerinin yanı sıra çalışmalarını il merkezinde de sürdürdüğünü kaydeden Özcan, kendisinin diğer siyasi partilerin adaylarının toplamından daha fazla çalıştığını belirtti. Özcan açıklamalarında, “Sadece Cumhuriyet Halk Partisi 1'inci Sıra Adayı olarak ben AKP'nin adaylarının toplamından artı diğer partilerin adaylarının toplamından daha fazla çalışıyorum. Gündüzleri bazen 18.00'e kadar Bolu'da çalıştığımız gibi, akşam 19.30'da Göynük'te çalışmalara katıldığımız oluyor. Gece 02.30'da Bolu'ya dönüp, sabah 07.00'de çalışmaya başlıyor ve yeniden işçi pazarında ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu hem gençliğin verdiği güçle, hem de azimle ilgili bir şey. Önümüzdeki günlerde defalarca daha ilçelerimizi ziyaret etmeyi hedefliyorum. Mehtap Özcan Mısırlıoğlu Seben, Kıbrıscık ve Yeniçağa'da ağırlıklı olarak çalışmalar yapıyor. Dörtdivan ve Gerede'de ilerleyen günlerde nokta çalışması ve üçlü olarak çalışma gerçekleştireceğiz. Hakkı Fidan da kendi ekibiyle birlikte ayrı bir çalışma yapıyor” diye konuştu.

“ESKİ PARTİLİLERİMİZ PARTİYE BÜYÜK KATKI SAĞLADI”

CHP olarak diğer siyasi partilerin adaylarından daha fazla çalışma yaptıklarını kaydeden Özcan, “Sadece Çele köylerine son 2 yıl içerisinde 22 sefer gittim. O açıdan iddialıyım. Benden daha çok çalışmış, benden daha çok yere ayak basmış diğer siyasi partilerin mevcut adayları arasında kimse yoktur. Eğer bu işler çalışmayla orantılıysa, iddia ediyorum tüm partilerin adayları arasında en çok Bolu'yu Ankara'da temsil etmeyi hak eden benim. Belediye seçiminde iyi bir çalışma yaptım. Bunu taraflı, tarafsız herkes takdir etti. Şu an 2009 Yerel Seçimleri'nde çalıştığımdan iki kat fazla çalışıyorum. Bunun yanı sıra Mehtap Özcan Mısırlıoğlu da en az benim kadar çalışıyor. Hakkı Fidan da temposunu arttırdı. O da bundan sonraki süreçte hızlanacak. Eski il başkanlarımızla, eski partililerimizle birlik sağladık ve onların bugünde partiye çok büyük katkı sağladıklarını söylemeden geçemeyeceğim” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Bu haber 1540 defa incelenmistir. Paylas

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi