Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  Kutlu konuyla ilgili bir açıklama yaptı www.boluweb.com | Paylas
Kutlu konuyla ilgili bir açıklama yaptı

 

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu'nun Bolu'da yatırım yapmak isteyen girişimcilerin İl Genel Meclis üyeleri tarafından küstürüldüğünü iddia etmesi Meclis'te şok etkisi yaratmıştı. İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu konuyla ilgili bir açıklama yaparak “ İlimizin her karış toprağına emek harcayan ve alın teri döken bir kurumu ve hepsi kendi alanında yetkin, tecrübeli ve başarılı, seçilmiş Meclis üyelerine iftira atmak, iş bilmezlikle itham etmek ve hakaret etmek kimsenin haddine değildir” dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu yaptığı açıklamada, İl Özel İdaresi'nin kanunlar kapsamında kurulmuş, teşkilatlandırılmış ve yetkili karar mercileri olan bir kamu kurumu olduğunu vurgulayarak, “ Hizmet gayretimizi, bireysel ekonomik amaçlarla motive etmeden ilimizin her ferdine ve her yerine hizmet verme aşkı ile her daim çalışmaktayız. İl Genel Meclisi olarak ilimizde ve ilçelerimizde yaptığımız mutat hizmetlerimiz yanında 2005 yılından günümüze kadar emeklerimiz sonucunda tezahür eden Karacasu Beldesinde yapılması düşünülen 5 yıldızlı termal otel projeleri, Mudurnu Sarot Kaplıcası, Babas kaplıcası,Kilözü yatırım planları, yine ilimizde yakında tanıtılacak olan Özel Bolu Sağlık Termal Turizm A.Ş'nin devre mülk ve termal turizm tesisleri yatırım planı gibi tamamlanma ve hizmete girme süreci içerisinde bulunan birçok yatırım projesi mevcuttur” ifadelerine yer verdi.

Zikredilen yatırım planlarının proje aşamasında ve hayata geçirilmesinde yoğun çaba sarf ettiklerinin altını çizen Kutlu, “Bahsedilen yatırımlar doğrudan kamuya kaynak sağlanması ve istihdam oluşturmak sureti ile işsizlikle mücadele fonksiyonu İfa etmek yanında töre insanı ve dolaylı olarak tüm Bolumuza katma değer sağlayacaktır. İlimizin her karış toprağına emek harcayan ve alın teri döken bir kurumu ve hepsi kendi alanında yetkin, tecrübeli ve başarılı, seçilmiş Meclis Üyelerine iftira atmak, iş bilmezlikle itham etmek ve hakaret etmek kimsenin haddine değildir. 

“ MESNETSİZ BİR ŞEKİLDE AÇIKLAMA YAPMASINI ANLAYABİLMİŞ DEĞİLİZ”

TSO Başkanı Sayın Emin Semercioğlu ile birçok alanda birlikte Bolu için çalışmalarımız olmuştur. 
Başkan Sayın Emin Semercioğlu'na, İl Genel Meclisi Üyelerinin kapıları sonuna kadar açıktır. Kendisinden, Bolu ile İlgili düşüncelerini tarafımızla samimiyetle paylaşmasını beklerken, merhum İzzet Baysal'ın vefatının 13. Yıl dönümünde İzzet Baysal Vakfı Başkanı Sayın Ahmet Baysal'ın nezaket ziyaretinde İzzet Baysal Vakfının Bolu'ya yaptıkları ve merhum İzzet Baysal'ın hayırla yad etmesi gereken bir ortamda basın üzerinden tarafıma ve mesai arkadaşlarıma karşı mesnetsiz bir şekilde açıklama yapmasını anlayabilmiş değiliz” dedi. 

“TALİHSİZ AÇIKLAMAYI KINIYORUZ”

Hizmet etmenin de bir sanat ve zanaat olduğunu vurgulayan Kutlu “ Talihsiz açıklamada, ufuksuzlukla itham edilen her bir İl Genel Meclisi üyesi Sayın arkadaşımın; itham edenden daha engin bakış açısına sahip olduğu, ortaya konulan hizmetlerin boyutu ile apaçık ortadadır. Gündemde kalabilmek uğruna bu tür açıklamalar yapılması azmimize ve hizmet aşkımıza en ufak bir zifayet vermeyecektir. Bu talihsiz açıklamayı kınıyoruz” dedi.



Bu haber 2812 defa incelenmistir. Paylas

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi