Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  İnternette yasak aşkİnternette www.boluweb.com | Paylas
9.9.2009 09:26:19
İnternette yasak aşkİnternette

 Ekonomik kriz evlilikleri yıkmaya devam ediyor. Son yaşanan olay ise, iş bulamadığı için Bolu'ya çalışmaya gelen Mustafa Özat'ın başına gelenler. 18 yıllık eşinin kendisini internette tanışıp aşık olduğu biri için terk ettiğini söyleyen Özat, "Benim ve çocuklarımın hasiyeti ve şerefiyle oynayan bir kadınla aynı çatı altında kalamam" dedi.

Ekonomik kriz sebebiyle Mersin'de iş bulamayan ve çareyi şehir dışında iş aramakta bulan 44 yaşındaki Mustafa Özat, Bolu'da bir şantiyede şoför olarak işe başladı. 35 yaşındaki eşi Nafize Özat ile 19 ve 7 yaşlarındaki 2 kız çocuğunu Mersin'de bırakan Özat, daha sonra İstanbul ve Antalya'da da benzer işler yapmaya başladı. İddiaya göre Özat, şehir dışındayken eşi Nafize Özat da zamanını internette geçirmeye başladı. Yaklaşık 1,5 yıl önce bir internet sitesinde oyun oynarken tanıştığı S.D. ile internet üzerinden görüşmeye devam eden Nafize Özat'ın, aralarındaki ilişkinin aşka dönüştüğü ileri sürüldü.

ÇOCUKLARIMIN PSİKOLOJİSİ BOZULDU

Eşi Nafize Özat'ın, 18 Mayıs'ta ticari bir taksiyle evden ayrılıp karayoluyla Konya'nın Ereğli ilçesine gittiğini ve burada da S.D. ile buluşup, birlikte Isparta'ya geçtiğini öğrendiğini kaydeden Mustafa Özat, "Eşim, şu anda kendisi gibi evli olan bir adamla aynı evde 'yasak aşk' yaşıyor. Isparta'ya gittikten sonra bana boşanma davası açtı. S.D.'nin eşinden ayrılıp ayrılmadığını bilmiyorum ama Nafize ile aynı evde yaşıyorlar. Konuyla ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı'na 2 dilekçe verdim" diye konuştu. Eşinin evi terk edip evli bir adamla yaşamasının çocuklarının da psikolojisini bozduğunun altını çizen Özat, artık çocuklarının da annelerini istemediğini vurguladı. S.D.'nin bu işi organize olarak yaptığını, kendisiyle aynı yerde çalışan diğer arkadaşlarının da bu işin içinde olduğunu iddia eden Mustafa Özat, S.D.'nin geçen yıl da aynı şekilde Kayseri'de yaşayan bir kadını kandırıp Isparta'ya getirdiğini ileri sürdü.

PİŞMAN OLUP DA GELSE KENDİSİNİ KESİNLİKLE KABUL ETMEM

Özat, eşi Nafize Özat ile yeniden birlikte yaşamayı düşünmediğini ve boşanma davasının yanında, mağduriyetinden dolayı da 60 bin TL'lik maddi tazminat davası açmayı düşündüğünü ifade etti. "Benim ve çocuklarımın hasiyeti ve şerefiyle oynayan bir kadınla aynı çatı altında kalamam" diyen Özat, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Eşim pişman olup da gelse kendisini kesinlikle kabul etmem. Melek olsa da bir daha asla kapımı açmam. Ne ben ne de çocuklarım onu kabul ediyor."

İnternetin faydalı olmasının yanında zararlarının da olduğunu ve kendi başına gelenlerin başkalarının da yaşamaması için evlere internet bağlatılmaması tavsiyesinde bulunan Özat, internetin yuva yıktığını ve bu durumun önüne geçilmesini istedi. Özat, olayın ardından aynı gün evindeki interneti iptal ettirdiğini de söyledi.

Bu haber 1262 defa incelenmistir. Paylas

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi