Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  SİNAN AKYOL: BİZİM HER MAÇIMIZI 100 BİN KİŞİ İZLİYOR www.boluweb.com | Paylas
11.2.2010 09:15:56
SİNAN AKYOL: BİZİM HER MAÇIMIZI 100 BİN KİŞİ İZLİYOR

Bolulu Yarenler Taraftarlar Derneği Başkanı Sinan Akyol, gazetemize yaptığı açıklamada, Hacettepe karşısında alınan yenilgiyi değerlendirdi. Akyol yaptığı açıklamada, “Bizim her maçımızı 100 bin kişi izliyor” dedi.

Boluspor'u iyi gününde de kötü gününde de yalnız bırakmayan, Boluspor sevdalısı Yarenler Derneği'nin Başkanı Sinan Akyol'la görüşüp, takımla ilgili konuştuk. Akyol gazetemize yaptığı değerlendirmelerde şunları söyledi: “ Bir sezonun içinde, iç sahada mağlubiyet de olacaktır. Ben bunu gayet normal karşılıyorum. Ancak, önce sahaya çıkıp mücadele edeceksin. Başka yolu yok. Çağatay Şahan konuşuluyor. Hakem, sen gol attın da vermedi mi? Evet penaltı pozisyonunda yardımcı hakem devam ettirmesine rağmen, penaltı kararı vermiştir.Olabilir, bunların hepsi, futbolun içinde var. Sen iki tane atacaksın, üç tane atacaksın. Şunu da belirteyim, bizim Bank Asya'da bu üçüncü sezonumuz. Bu üç yılda bizim Mete Kalkavan dışında kimseden şikayetimiz olmamıştır.”

BİR YERLERDE EKSİKLİK VAR, ANCAK NERDE BİLMİYORUM

Takımda bazı eksikliklerin olduğunu ifade eden Akyol, “Benim için Boluspor'un sahaya çıkması yetiyor. Bu takım Pazar günü yine sahaya çıkıp, oynayacak. Kocaeli maçında son derece kötü oyuna rağmen galibiyet geldi. Hocanın, Kocaelispor maçından sonraki ve hafta içindeki bütün tespitleri doğruydu. Çözümü de üretecek olan odur. Ben olsam, oyuna Fatih'le başlardım. Ama antrenmanları izleyen Hoca. Bir bildiği vardır. Çift forvetle başlamak istedi. Ben Hoca değilim. Hocaya da saygı duymak gerekir. Ancak biz halen bir birliktelik sağlayamadık, takım olamadık. Attığımız golden sonra görülmeye değer bir sevincimiz vardı. Ama bunun devamını getiremiyorsun. Bir yerlerde eksiklik var, ancak nerde bilmiyorum. 10 galip duruma geçmişsin, son 5 dakika defans yapacaksın, oyunu soğutacaksın. Golü kontradan yemen kötü. Bizi üzen olay bu. İnsanların şevki kırılıyor. Bütün bunlara karşılık Buca maçı bana göre çok daha kolay olur. Buca' nın çok iyi bir deplasman karnesi yok” dedi.

BİZ PAZAR GÜNÜ HAKEME RAĞMEN HACETTEPE'Yİ ÇOK RAHAT YENERDİK

Sinan Akyol, Boluspor taraftarı ve bilet uygulamaları hakkında da değerlendirmede bulundu. Akyol şöyle konuştu: “Geçtiğimiz günlerde Karabük'e maça giden Altay taraftarlarıyla sohbet ettik. İzmir'den Karabük' e 20 liraya gidiyorlar. Bu fiyata maç bileti ve yemek parası dahil. 20 lira olursa insanlar tabii gider. Biz iç sahadaki maçımızı 20 liraya izliyoruz. Altay taraftarı aynen şöyle diyor: 'Bizde bilet 3 lira, o bir biletle biz 15 kişi içeriye giriyoruz.' Ben, bir çok ilde bilet fiyatlarının 1 lira olduğunu biliyorum. Bizde maça 5000 kişi geliyor. Bedava giren 10 kişiyi geçmez. Herkes 20 lirayı ödüyor. Yani bizim bir taraftarımızın bilet bedeliyle, başka illerde 20 kişi maç seyrediyor. Onun için ben diyorum ki; bizim her maçımızı 5 bin kişi değil, 100 bin kişi izliyor. Son olarak şunu söylemek istiyorum, biz Pazar günü hakeme rağmen Hacettepe'yi çok rahat yenerdik. Ancak Kulübe bir para cezası gelebilirdi. Belki bir saha kapatma cezası gelebilirdi.”   


 

Bu haber 2050 defa incelenmistir. Paylas

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi