Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  MAÇIN ARDINDAN NE DEDİLER? www.boluweb.com | Paylas
HABERLERSPOR
8.2.2011 09:43:18
MAÇIN ARDINDAN NE DEDİLER?

 LEVENT ERİŞ:

“ARTIK ŞOV ZAMANI DEĞİL”

Burada sizlerin karşısında; böyle bir takıma sahip olmanın verdiği bir onurla olmak beni çok mutlu ediyor. Çünkü hakikaten alkışa değer ve harika bir takıma sahip olmak gerçekten bir teknik adam için de bir camia için de çok güzel bir olaydır diye düşünüyorum. Bu anlamda oyuncularımla gurur duyuyorum.
Taraftarımız ve camiamızın büyük bir birlikteliği söz konusu. Müsabakanın ne kadar zor geçeceğini biliyorduk. Adanaspor bana göre ligin en iyi takımlarından biri. Bunu üzerine basa basa söylüyorum, lütfen abartmadan söylediğimi bilin. Bana göre bu ligin en kaliteli oyuncu kadrosuna sahip takımlarından bir tanesi.
Son 18 dakikasını 10 kişi tamamlamış ve böyle bir skoru yakalamış oyuncularımla gurur duyuyorum. Çok zor bir maçtı. Oyunun başlangıcında da zor maçtı. 
Zaman zaman rakip takım bizden çok daha etkili pozisyonlar yakaladı. Topa daha fazla sahip olduğu anlar oldu. Ama artık bizim tek bir düşüncemiz var kazanmak. Kazanmayı gerçekleştirirken de artık şov zamanı değil. O yüzden de ikinci devre hataya hiç müsaade etmeyeceğimiz dönemler başladı.
İçerde ikide iki yapmak bu anlamda bizim için çok keyifliydi. Biz Boluspor takımı olarak inancımız sonsuz. Ligin sonuna kadar bu inanç ve düşünceyle hareket edeceğiz.
İlk devrede şu ana kadar ligin en çok gol atan takımlarından bir tanesiydik. Ama şimdi beni daha da çok sevindiren bir hadise var; gol de yemiyoruz. Bu anlamda çok daha fazla mutlu olmaya başladım. Çünkü Boluspor takımı oyun disiplinini oyunun başlangıcından sonuna kadar, zaman zaman belki göze hoş gelen futbol oynamıyor, ama kazanmaya yönelik bir oyun oynuyoruz ve bunu da başaran arkadaşlarımı, kardeşlerimi canı gönülden kutluyorum. Camiamıza böyle bir galibiyeti daha armağan ettikleri için hepsi ile gurur duyuyorum.”

***

OSMAN ÖZDEMİR:

“İKİNCİ YARIYA RİSKLER ALARAK BAŞLADIK”

“Mağlubiyetten sonra konuşmak kolay değil. Haklı ve haksız kaybedilen puanlar var. 
Boluspor'un başarısını küçümsemek istemiyorum. Ama bizimde kötü futbol oynadığımız söylenemez. Oyuncularım iyi mücadele ettiler. İkinci golden sonra, oyundan her takım gibi bizde düştük. Kaçan pozisyonlarımız var. 1-0' dan sonra gol atma becerisi gösterebilseydik, maç farklı olabilirdi. 
Oyunun ikinci yarısına riskler alarak başladık. Bu riskler bazen başarı getirebildiği gibi, bu maçta olduğu gibi kötüde neticelenebiliyor. 
Savunma bloğunda sıkıntı yaşadığımız için bu kötü sonucu aldık. Skorun 3-0 olması yaptığımız hatalardan kaynaklandı diye düşünüyorum. 
Puan cetveline baktığımızda gerçekçi olmak lazım. Adanaspor'un İlk altı hedefi sona ermiş değil, hedeften uzaklaştığımız doğrudur. Bundan sonra ilk maçımızda alacağımız bir galibiyetle toparlanabileceğimizi düşünüyorum. İlk altı hedefini kovalamak için hamleler yapacağız.”

***

CEMİL VATANSEVER:

“BOLUSPOR'U GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR”

“Giresun maçından sonra bay olmamız bizim için dezavantaj olabilirdi. 
Bugün çok güzel oynamasak da, çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. 
Bazen çok iyi oynamasanız da kazanmak önemli. Adanaspor gibi köklü bir takıma karşı kazanmak başarı olsa gerek. 
Ben bugün oynayan, oynamayan, bizi destekleyen taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu galibiyetler serisine devam edeceğiz. Boluspor'u güzel günler bekliyor.”

***

YASER YILDIZ:

“TÜM ARKADAŞLARIM YÜREKLERİNİ ORTAYA KOYDULAR”

Maçtan önce zor bir maç olacağını biliyorduk. Geçen hafta bay olmamızdan dolayı, sıkıntı yaşayacağımızın bilincindeydik. Takımda oynayan oynamayan tüm arkadaşlarım yüreklerini ortaya koydular.

Oyuna ağırlığımızı koyup kazanmasını bildik. Tüm arkadaşlarımı kutluyorum.”

***

ANIL KARAER:

“DEPLASMANDA BOLUSPOR GİBİ BİR TAKIMLA OYNUYORSUNUZ”

Takım bu kadar pozisyona girdi. Bunun karşılığının golle sonuçlanmaması tabi çeşitli riskleri ortaya getiriyor. Bu riskler de bize gol olarak mal oldu. 
Takım savunmasında bir sıkıntı olduğunu ben düşünmüyorum. 10 kişi kalmış bir rakibe karşı biraz daha etkili olmalıydık ve etkili olduğumuz pozisyonları da gole çevirmeliydik. Bunları yapamadık, bunların sonucunda da kendi kalemizde golleri görmek çok normal.
Deplasmanda Boluspor gibi bir takımla oynuyorsunuz. Böyle pozisyonları değerlendirmediğiniz zaman bunlar her zaman bizim için sıkıntı olacaktır.
İlk altı hesaplarından önce bence, ele alınması gereken farklı konular var. Daha önce takım olmamız gerektiğini düşünüyorum ve bir bütün olarak düşünmemiz gerektiğine inanıyorum. Eğer böyle olursa, belki hedef doğrultusundan biraz uzaklaştık ama iyi sonuçlarla taraftarımızı sevindirebiliriz.
Üzgünüz. Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

Herkesin kafasında farklı şeyler, demoralize olmalar var. Galip gelememenin karşısında demoralize olmuş, hedeften uzaklaşmış bir grup gözükebilir. Bunu toparlayarak sahaya yansıtmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu olursa sonuçların daha iyi olacağını ve daha çok puan alacağımızı düşünüyorum.”

 


Bu haber 1584 defa incelenmistir. Paylas

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi