Günün Haberleri...
 
•  Haberler Ana Sayfa
 
•  Tüm Haberler
 
•  En Çok Okunan Haberler
 
•  En Çok Yorumlanan Haberler
 
•  Foto Galeri
 
•  Haber Arsivi
 
•  Haber Yolla

  MHP İl Başkanı Sabri Şatıroğlu: İktidar MHP'ye saldırıyor www.boluweb.com | Paylas
11.5.2011 08:21:54
MHP İl Başkanı Sabri Şatıroğlu: İktidar MHP'ye saldırıyor

 Özel hayatına ilişkin görüntüleri internete düşen Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez ve Milletvekili Adayı İhsan Barutçu, MHP'den istifa etti. İstifaları yorumlayan MHP İl Başkanı Sabri Şatıroğlu, MHP üzerinde kara oyunlar oynandığını söyledi ve iddialardan iktidarı sorumlu tuttu. Şatıroğlu,“İktidar partisi elindeki asıllı veya asılsız silahlarıyla MHP'ye saldırıyor” dedi.

Kaset skandalının ilk mağdurları Genel Başkan Yardımcıları Metin Çobanoğlu ve Recai Yıldırım olmuştu. Adana 1. sıra Milletvekili adayı Recai Yıldırım ile Kırşehir 1. sıra milletvekili adayı Metin Çobanoğlu partiden istifa etmiş ve adaylıktan çekilmişlerdi. Geçtiğimiz günlerde görüntüleri internette yayınlanan Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez ve İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu da bugün istifalarını verip adaylıktan çekildiler. Didinmez, İstanbul 1. Bölge ikinci sıradan, Barutçu ise İstanbul 3. Bölge'den milletvekili adayıydı. 3 Genel Başkan Yardımcısı ve bir il başkanının istifasıyla MHP Haziran seçimlerine 4 eksikle girecek.

ŞATIROĞLU, KASET İDDİALARININ SORUMLUSU OLARAK İKTİDARI HEDEF GÖSTERDİ

MHP İl Başkanı Sabri Şatıroğlu, kaset iddiaları sonrası yaşanan istifalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İddialardan dolayı iktidarı hedef gösteren Şatıroğlu, ““İktidar partisi elindeki asıllı veya asılsız silahlarıyla MHP'ye saldırıyor. İktidar MHP'yi meclis dışında bırakabilmek için her türlü girişimde bulunuyorlar. Bizim kaset siyasetiyle bir işimiz olmaz. Biz yolumuza devam ederiz. Bu konuda genel başkanımız gerekeni de yapar. MHP'nin kaset siyaseti yoktur” dedi.

Şatıroğlu, yaşanan istifaların seçimi ne yönde etkileyip etkilemeyeceğinin belirsiz olduğunu söyleyerek, “Bizim 42 yıllık bir mazimiz var. Bu tür şeylerle bizim işimiz olmaz. Biz işimize bakarız. Çalışmalarımızı yaparız. Bolu Halkı'nın bize teveccühünü göz önünde bulundurarak seçimde Bolu'dan üç milletvekili çıkaracağımıza inanıyoruz. Öte yandan çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz ve vatandaşların bu gayretimizi dikkate alacaklarına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

“BU DEFA MHP İKTİDAR OLACAK”

Açıklamalarının devamında kamuoyunun partisinin milletvekili adaylarına teveccühlerinin her geçen gün arttığını belirten Şatıroğlu, “Bizim üç adayımız da birikimli, donanımlı ve görev verildiği takdirde layıkıyla yapabilecek olan adaylardan oluşmaktadır. Murat Yapıcı kamuoyunda partili, partisiz herkes tarafından sevilen, sayılan ve yıllarca Bolu'ya hizmet etmiş bir isim. O nedenle Murat Yapıcı'ya halk tarafından büyük bir teveccüh var. Bu da sandığa yansıyacaktır. İlçe ve köy ziyaretlerimizi kalabalık teşkilat mensuplarımızla sürdürüyoruz. Bu şekilde gerçekleştirdiğimiz gezilerimiz daha görkemli oluyor. Bu defa MHP iktidar olacak. Bolu'da da birinci parti olarak çıkacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı. 

Bu haber 1681 defa incelenmistir. Paylas

 
geri dön
sayfa basi
tüm haberler
yazdir
 
  DIGER HABERLER
Gece yarısı senet tehdidi Gece yarısı senet tehdidi 25.9.2014
Bolu’da bin esnafa müjde Bolu’da bin esnafa müjde 25.9.2014
Ayakkabı içinde ölüm tehdidi Ayakkabı içinde ölüm tehdidi 25.9.2014
AHİLER GÜNÜNDE EYLEM AHİLER GÜNÜNDE EYLEM 25.9.2014
Motosikletli terörü Motosikletli terörü 25.9.2014
Zil çaldı, dersimiz grev! Zil çaldı, dersimiz grev! 25.9.2014
40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 40 bin TL’sini Belediye anonsu kurtardı 23.9.2014
Bilindik senaryoda bir mağdur daha Bilindik senaryoda bir mağdur daha 23.9.2014
Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı Yola aniden çıkan tır trafiği karıştırdı 23.9.2014
Bir sendika daha yargıya gidiyor Bir sendika daha yargıya gidiyor 23.9.2014
Kayınvalide gelinini bıçakladı Kayınvalide gelinini bıçakladı 23.9.2014
Kılıçdaroğlu geliyor Kılıçdaroğlu geliyor 23.9.2014
Bu hafta grev var! Bu hafta grev var! 22.9.2014
''Bu acıları bir daha görmeyelim'' ''Bu acıları bir daha görmeyelim'' 8.3.2013
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 8.3.2013
 
 
tüm haberler
 
Bolu Firma Rehberi
Bolu'dan Haberler
Bolu Seri İlanlar
Bolu Yaşam Rehberi
Fikir Köşesi